Gebouw - Omgeving

De ingang aan de Platte-Lostraat geeft direct toegang tot Zaal A en B.

De andere ingang bevind zich in de Ortolanenstraat, en geeft toegang tot de centrale gang en Zaal C en de Ademtocht.

Rechts het hoofdgebouw ligt een parking met aansluitend de Instuif en de lokalen van de Chiro Don Bosco. Er is tevens een publieke parkeerstrook langs de Platte-Lo straat en gelegenheid tot pakeren in de Ortolanenstraat.

Belangrijk: op zondag is het achterste gedeelte van de parking gereserveerd voor activiteiten van de Chiro Don Bosco en dus niet toegankelijk.

Er is een leverancierstoegang voor de keuken aan de PlatteLo straat links langs het hoofdgebouw.

De bar is toegankelijk via de zijdeur, naast de private oprit waar ook DJAPO momenteel huist. Deze oprit is geen parking.

Receptie

Bij deze staande receptie in Zaal A werden in de keuken koude en warme hapjes bereid.

Concert

Bij deze opstelling werd zaal B+C gebruikt voor (uitgebreid) podium met 45 muzikanten en een 250 koppig publiek, zaal A en keuken dienden tijdens de pauze voor toog  en vestiare

Jaarvergadering met muziek

Voor deze besloten vergadering en kaas+wijn met aperetiefconcert voor 60 personen werd enkel Zaal A en de Keuken afgehuurd.

Uitvaart + Koffietafel

Bij deze uitvaart werd Zaal B+C gebruikt voor de viering (440 pers) en Zaal A voor de koffietafel (110 pers)

Volledig centrum in aparte delen

Vaak wordt ook het voledige centrum (zaal A + keuken, zaal B en zaal C) afgehuurd voor een totaal event.

Bvb 'Don Bosco Got Talent' was een totaal feest met eten in zaal A (+keuken), de show in zaal B, terwijl zaal C voor artiesten en attibuten werd gebruikt.
De gang diende voor ontvangst en vestiaire. 

Een ander voorbeeld is een eetfeest/doopfeest in Zaal A (+keuken) en Zaal B,  terwijl de Zaal C voor kinderanimatie werd gebruikt. 

Vergadering VME

Hiervoor kan de bar van het centrum worden afgehuurd.  Let wel, gebruik van de koelinstallatie en frigo's is af te spreken bij verhuur.