Details zalen

Afmetingen zalen, beschikbaar meubilair etc.

Dimensions of the hall, available equipment..

Dimensions de la salle, equipmement disponible et compris..

 Details Zalen

Support sleutel afgave

Voor toegang krijgt de gebruiker één sleutelset. De code die op de gebruiksovereenkomst wordt geprogrameerd zodat me de dag zelf éénmalig deze sleutel uit de sleutelbox kan afhalen. De gebruiker houdt de sleutel zelf bij tot na de kuis. Eens de sleutel teruggegeven is in de sleutelbox is er geen toegang meer mogelijk.

 

Klik op de volgende link voor het document

Click on following link to find out how to retrieve your key

Suivez le lien pour trouver comment recuperer le clef

 

Drank en eten

Het Don Bosco Centrum verleent alleen gebruiksovereenkomst voor de zalen, alle drank, eten, versnaperingen zijn door de organisator zelf te bestellen. 

Er is geen afnameplicht, maar voor het gebruiksgemak verlemden we enkele partners waarmee wij samenwerken en die wij zelf toegang verlenen tot de gebouwen.

Bij alle andere leveranciers dient de gebruiker zelf in te staan dat er iemand aanwezig is om de leverancier binnen te laten en terug af te sluiten.

 

Hierbij enkele nuttige - vrijblijvende - links naar onze partners:

Following page gives information on (non obligatory) suppliers for drinks or food.

Le page suivante contiens l'info sur (non obligatoire) fournisseurs  des boissons etcetera

drankleveranciers, vuilnisophaal evenement leuvense vereniging, traiteurs... 

Schoonmaak

Tenzij uitdrukkelijk vooraf overeengekomen dient alle eigen materiaal, drank, afval etc op het voorziene einde terug meegenomen te worden en de zaal in oorspronkelijke staat terug opgeleverd.

De gebruiker dient zelf in te staan voor de schoonmaak na het gebruik (inclusief de toiletten, inkom en grasplein) en het afvoeren van het afval. Er is geen mogelijkheid om afval op het terrein achter te laten. 

Verwarming

De bewakingstemperatuur bij leegstand is 13° Celsius, pre-comfort op 17° en comfort op 19°. 

  • Zaal A, B, C, Ademtocht:  geprogrammeerd in functie van het gebruik.  Indien nodig kan deze manueel 2 uur worden opgezet met aparte schakelaar. Deze bevindt zich bij de deur (voor zaal B in de kast met verlichting). 
  • keuken bij zaal A: kamerthermostaat + radiatoren met thermostaatknop, door de gebruiker zelf op te zetten (en terug naar 'nachtstand' !)
  • Gang: radiatoren met thermostaatknop, centraal geprogrammeerd tot max 17° C 
  • Instuif: kamerthermostaat + radiatoren met thermostaatknop, door de gebruiker zelf op te zetten (en terug naar 'nachtstand' !)
  • Dessauvage:  radiatoren met thermostaatknop, door de gebruiker zelf op te zetten (en terug naar 'nachtstand' !) 
  • Vormingslokaal: kamerthermostaat + radiatoren met thermostaatknop, door de gebruiker zelf op te zetten (en terug naar 'nachtstand' !) - extra sturing in 1e lokaal

Support: Gebruik vaste scherm + beamer (zaal B)

Zaal B beschikt over een groot scherm, vast aan het plafond bij het podium,  en een beamer van professionele kwaliteit. Het gebruik hiervan is betalend en moet bij reservering aangevraagd worden.

Bij gebruik ligt er dan een tas met de transmitter en de afstandsbediening klaar en zal de beamer onder spanning staan (rood lampje).

 

Bediening

Het scherm wordt elektrisch bedient via een schakelaar die achter het gordijn links op de pilaar gemonteerd is.  Deze heeft 3 knoppen:  pijl omhoog, stopknop en pijl omlaag.  Het beste is om in ruststand - na het scherm laten zakken (pijl omlaag) of oprollen (pijl omhoog)- teklens op de stopkonp te drukken, zodat de motorspanning onderbroken blijft.

De beamer hangt aan het plafond en staat correct afgesteld op het scherm. Deze wordt opgezet via een afstandsbediening;  is via een afstandsbediening.  U richt de afstandsbediening op het rood lichtje van de beamer en drukt op "ON".  Het lichtje zal blauw beginnen knipperen en de beamer start op.  Om de beamer af te zetten richt u de afstandbediening op het blauw lichtje en druk 2x op "OFF".  Het lichtje zal rood knipperen totdat de beamer voldende is afgekoeld.

U plugt de transmitter in een stopcontact en sluit de PC aan via de HDMI kabel van de transmitter. Om uw beeldscherm te dupliceren of uit te breiden druk je op de Windows-logotoets + P en kies je voor Dupliceren of Uitbreiden.  

De audio wordt ook afgespeeld via de interne boxen van de beamer.  Dit kunt u afzetten in de HDMI instellingen van uw PC.  Indien het geluid begint te kraken, dient u het luidspreker volume van de PC zelf (windows balk) te verlagen.  Het volume van de applicatie mag u dan hoger zetten om dit te compenseren.  

U krijgt geen bevestigingsemail - formulier werkt niet

Als er een probleem is met het formukier, stuur dan de volgende gegevens naar:

verhuur@donboscocentrum.be

Aanvrager Naam + Voornaam

Straat + huisnummer

Postcode

Gemeente

telefoonnummer

emailadres

bovenstaand telefoonnummer zal gebruikt worden voor het doorsturen van de code voor sleutelafgifte

type activiteit

Organisatie Naam

Organisatie Verantwoordelijke

Organisatie Straat + huisnummer

Organisatie postcode

Organisatie gemeente

Organisatie telefoon

Organisatie email

Organisatie rekenningnummer

gewenste zalen

gebruik van keuken instuif

gewenste datum/ data

uren: van/tot

- de uren zijn indicatief en dienen om rekening te kunen houden met onder andere programering van verwarming, inplannen andere verhuur etc.

400 V aansluitingen

In de grote zalen en op de parking is er een 400V aansluiting voor Mennekes 32A CEE stekkers.

Deze zijn afgezekerd op 16A.

De aansluitingen bevinden zich:

  • zaal A: in de berging, vlak onder elektriciteitsbord aan de rechterkant.
  • zaal B :in de kast van de verlichting
  • zaal B:  muur podium achter het gordijn, vlakbij buitenste kolom
  • parking: buitenmuur zaal C tegenover ingang Chiro

 

Daarnaast zijn de keukentoestellen (friteuse, afwasmachine) aangesloten via een Abb/Vynkier 3p+a+n stekker.